4. syyskuuta 2013

To Do list

Aina välillä havahdun siihen että pää on täynnä kysymyksiä, ongelmia ja vaihtoehtoja. Häät tuntuu olevan vielä tosi kaukana, mutta todellisuudessa monia päätöksiä ja ratkaisuja täytyy alkaa tekemään aika piakkoin.

Hääpäivään kulminoituu valtava määrä suunnittelua ja valintoja. Kysymykset kuten: Missä mennään naimiisin? Miten mennään naimisiin? Kuka kutsutaan? ovat vain niitä suurimpia kysymyksiä. Näiden jälkeen täytyy tehdä kaikkia pikkupäätöksiä, kuten: Kuka hoitaa lahjat pois juhlapaikalta? Kuka jakaa ohjelmalehtiset? Millainen häätanssi valitaan? jne..

Sen takia loin itselleni muistiin listan ainakin tärkeimmistä "pitää tehdä" aiheista (lue). Vaikka luulin että olemme hyvässä vauhdissa suunnitteluissa, totesin että voidaan vetää yli vasta muutama asia. Jos aiheet loppuu tuolla kesken, voin aina turvautua hyvän kaverin kokoamaan 6-sivuiseen listaan, joka kattaa varmasti kaikki pienimmätkin muistettavat asiat.

Seuraavana suunnittelussa onkin häämatka. Mikä sen ihanampaa kuin selailla kuvia täydellisistä hiekkarannoista ja miettiä millä niistä haluaisi maata viikon. :-)

2 kommenttia:

  1. Musta toi häämatka on ehdottomasti vaikein osio koko suunnittelua! Minne, milloin ja mistä rahat? :D Haluis pitkälle reissulle, lämpimään mutta myös kaupunkiin. Pitää olla eksoottista, kuuluisaa, erilaista, mutta vastaan tulee hinta. Äh. Vaikeita päätöksiä.

    VastaaPoista
  2. Ihan samoja ajatuksia.. Tällä hetkellä mun ykköspaikkana on Sri Lanka, se on lähellä Intiaa (jonne mennään joka tapauksessa häiden jälkeen), siellä on rantoja, mutta myös historiaa ja luontoa. Tutkittavaa on paljon, koska haluamme meille täydellisen häämatkan. :-)

    VastaaPoista