31. joulukuuta 2013

Ne muut ostokset

Tämä pimeys tuntuu entistä murskaavammalta Intian loman jälkeen.. Pimeyden takia toivoisin, että kevät koittaa pian. Häävalmistelujen takia toivoisin, että kevät tulee todella hitaasti!

Mulla oli ostoslista matkallemme.. emme kuitenkaan saaneet kaikkea hoidettua, ja lisäksi saimme uusia ideoita koristelua varten!

Ostettiin kasa intialaisia rannerenkaita kuten pitikin. 

Häälahja

Näiden piti olla lahja vieraille, odottamassa nätisti lautasella tai sen vieressä, mutta sulho ei innostunut ajatuksesta antaa miehillekin rannekoru (vaikka kaikki miesvieraat tulevat avecin kanssa, joille voisi antaa renkaat!). Sulho keksi, että voimme sen sijaan antaa miehille pienessä pussukassa teetä. Lopulta päädyttiin siihen, että annetaan kaikille teetä pienessä pussukassa ja laitetaan rannerenkaat pöytiin koristeeksi. Näitä vieraat voivat sitten halutessaan ottaa mukaan muistona juhlista. Vielä pitäisi keksiä laitetaanko renkaat pienissä nipuissa pöytään vai irtonaisena. Löysin suurimman osan renkaista -50% alennuksesta, mutta pieni osa ostettiin normihintaisena. Yhteensä näistä tuli noin 3000 rupiaa, eli 37 euroa. Tämä olikin meidän kallein ostos!

Ostettiin siis tällaisia pieniä kangaspussukoita teetä varten. Laitetaan niiden sisään silkkipaperinyyttiiin mausteista masala-teetä ja pieni lappu, jossa on ohjeet teen valmistamiseksi sekä meidän hääpäivä.  Niillä katumyyjillä ei tietenkään ollut 150kpl yhtä väriä.. Puolet pussukoista on valkoisia, puolet liloja.




Häälahja


Pussukat maksoivat 4 rupiaa kipale ja hankittiin niitä varmuudeksi hiukan enemmän kuin tarvitsemme, koska osa on varmasti viallisia. Yhteensä maksettiin pussukoista n. 8 euroa.

Keksittiin vielä matkalla, että hankimme photo boothia varten muutamia intialaistyylisiä propseja. Ostettiin siis kasa bindejä, niitä otsaan liimattavia koruja. Sulhon sisko tuo lisäksi mukanaan pari intialaista huivia photo booth -käyttöön. Lisäksi ostetaan jostain naamiaisliikkeestä tekoviiksiä, jotta miehetkin pääsevät mukaan hupiin. ;-)

Hääkoristeet photo booth

Näistä maksettiin noin euron verran paketilta, eli yhteensä noin 5 euroa.

Hääkenkiä en löytänyt. Emme oikein enää viimeisiä päivinä ehtineet shoppailla ja etäisyydet on niin pitkiä, ettei jaksanut lähteä istumaan ruuhkaan vain kenkien takia. Täytyy miettiä mistä muualta saan hyvät hääkengät, kovin on surkea valikoima kaupoissa ja netissä..

4 kommenttia:

  1. Bindejä! Taitaa ollakin jo 6 vuotta kun itsellenikin tuollainen laitettiin otsaan kun tutuistuin Tampereen tanssifestivaaleilla intilaiseen tanssiporukkaan! Käsi- sekä jalkakoruja muistaakseni sain myös hyvästellessä. Täytyykin kaivella laatikoita! Todella hyvä idea photoboothiin!

    VastaaPoista
  2. Näistä tulee varmasti hauskoja kuvia, ja vähän erilaisia kuin normaalit photo booth -kuvat! :-)

    VastaaPoista
  3. Kylläpäs sattui :) meillä on naapuriravintolassa sun marinessa häät samana päivänä. Onnea jo näin etukäteen teille :) pidetään peukkuja että sää on hyvä!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika hassu sattuma! Pidetään sormet ristissä että sää suosii toukokuussa.. :-) Onnea teillekin!

      Poista