2. helmikuuta 2014

Pearlwise bolero

Ostin hääpäivän yhdeksi vaihtoehdoksi BHLDN helmikirjaillun boleron. Pohdiskelin eri vaihtoehtoja ennen joulua ja vielä lentokentällä aamuvarhaisella ennen lentomme lähtöä Intiaan, päätin laittaa tilauksen sisään. Onneksi boleron hintaa oli laskettu reippaasta 200 dollarista 80 dollariin! Tilaus sisään (ja humps, toimituskustannukseksi tuli 40$) ja hyvillä mielin joululomalle. Ei tietenkään tullut mieleeni, että tuotteen tultua EU:n ulkopuolelta, joudun maksamaan tuotteesta tullimaksut. Yllätykseksi tullimaksu ei ollut ihan älytön; olihan se tietysti ylimääräinen kustannus tuon vaatekappeleen hintaan, mutta ihan siedettävä hinta. 


 
Tässä se nyt on. Upea, helmikirjailtu bolero. Värisävy ei ihan ole oikea, alla oleva päiväpeitto tuntuu heijastavan boleroon. Sävy on ivory, ei noin keltainen kuin kuvassa.

Jäin vain miettimään onko tämä tarpeeksi lämmittävä jos hääpäivä sattuu olemaan viileä ja pilvinen? Olen sellainen vilukissa, että tarvitsen juhliin jotain lämmittävää. Toukokuu kun ei välttämättä ole erityisen hyvä kuukausi säiden suhteen, ja iltaisin varsinkin on viileä.

Keväthäät




Keväthäät

Tuote on upea, mutta voi olla että tilaan kuitenkin varuille jonkun toisen boleron. Shoppailu jatkukoon! :-)

3 kommenttia:

  1. Oh, tuo bolero on vaan jotain niin upeaa! Eihän se varmastikaan mikään kovin lämmittävä vaatekappale ole, vaikka mieltä kyllä kauneudellaan lämmittääkin :)

    VastaaPoista